Aktuellt

Digital kurs tillsammans med CHEFAKADEMIN

”BLI EN HÅLLBAR OCH HÄLSOSAM CHEF” 

Som chef och ledare är det viktigare än någonsin att vara hållbar och uthållig för att hitta en balans mellan arbete och fritid. I denna tio-veckorsutbildning får du grundlig kunskap om hur du bygger hållbarhet i vardagen. När många arbetar på distans är det ännu viktigare att bygga självledarskap och hållbarhet på egen hand. Första steget mot en hållbar organisation är att börja med dig själv. 

Utbildningen består av fem digitala kurstillfällen som fokuserar på hur du lyckas med en långsiktig livsstilsförändring.

Läs mer om vår syn på hållbart ledarskap och kursen här:


BOKA ETT FÖRETAGSANPASSAT WEBINAR

VI ERBJUDER FÖLJANDE:

Hälsosamt självledarskap som bygger balans och hållbarhet i vardagen 

Tid: 1 eller 3 h, lite beroende på upplägg

Innehåll: Du får metoder och fyra nycklar som du kan använda och applicera i arbetet med att bygga ett hälsosam och hållbart självledarskap i ditt team. Du får också verktyg för hur du bygger tillit och skapar en hållbar kultur med nya vanor och spelregler.

Vi jobbar med de fyra M:en: mindfulness, mat, motion och målsättningar och hur de på ett enkelt sätt kan integreras i din vardag. De är alla fyra lika viktiga. Den senaste forskningen säger att det tar 66 dagar att förändra ett beteende. Visa dig själv och dina kollegor, tålamod och respekt och så kommer ni att lyckas göra de förändringar ni önskar.  A

Tillval: Boken Healthy Happy Living + 10 veckorsprogram som ni kan arbeta med tillsammans.