Om oss

Vi som har skapat och driver Amazing Growth heter Annika Kvist och Malin Eldh. Vi möttes i en gemensam passion för att driva affär- och verksamhetsutveckling med utgångspunkt från en stark kärna med vision, varför och värderingar. 

Vi vet nämligen att en stabil värdegrund skapar kraft, stabilitet och en riktning framåt. Dessutom leder det till meningsfullhet, tillit och engagemang, både internt och externt. På detta sätt bygger vi långsiktigt hållbara verksamheter och individer. 

En av framgångsfaktorerna med att lyckas skapa kraft är att låta sina värderingar och sitt ”varför” integreras och genomsyra verksamhet. Med det menar vi att involvera medarbetare, kunder, samarbetspartners och låta syfte och värderingar vara en kompass i alla såväl strategiska som operativa beslut. 

Det är integrationen som gör att kraften skapas och utveckling sker. Här ligger också en av våra styrkor. Vi brukar få höra att ”vi får det att hända” och det är amazing growth för oss. 


Om Annika

Annika Kvist

Annika har ett förflutet som PR- och marknadschef inom IT branschen. Hon är i grunden civilekonom och har de senaste åren arbetat som VD och marknads – och affärsutvecklingschef inom olika branscher, nu senaste inom Bonnierkoncernen. Idag driver hon tillsammans med Malin Eldh, Amazing Growth

Annika är också inspiratör, föreläsare och rådgivare inom området livsstil och hälsa. Hon är författare till boken Healthy Happy Living, som handlar om att bygga hållbarhet i vardagen och göra långsiktiga livsstilsförändringar. Dessutom har hon lanserat flera digitala onlinekurser inom yoga och livsstil. Hon brinner för att hjälpa såväl individer som verksamheter att hitta sitt varför och utifrån hitta sin fulla potential och bygga sin framtida plattform. Annika sitter också i styrelsen för VD nätverket YPO Sverige.

Läs mer om bok här: https://healthylifebyannika.se

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/annika-kvist-sundequist-1a9a033

Om Malin

Malin har en gedigen erfarenhet av projektledning och affärsutveckling. Hon har också lång erfarenhet av utveckling av kommersiella rättigheter, både på strategisk och operativ nivå. De senaste åren har hennes uppdrag även bestått av mentorskap och rådgivning både på verksamhetsnivå och individuell nivå inom främst sponsring och eventbranschen. 

Malin har sedan 2010 drivit eget bolag med uppdrag för bl.a. ICA, Vasaloppet, World Childhood Foundation, En Svensk Klassiker, Lidingöloppet, Svenska Simförbundet, Svenska Ishockeyförbundet och Blixten & Co/All Things Live.

Idag driver Malin Amazing Growth tillsammans med Annika. Malin sitter också styrelsen för SES, Sponsrings & Eventsverige. 

LinkedIn:https://www.linkedin.com/in/malin-flink-eldh/

Läs Malins krönika hos SES: https://ses.se/kronika-malin-eldh/