Om oss

Vi är Amazing Growth. Vi hjälper verksamheter att hitta kraften inifrån sin verksamhet och med utgångspunkt från det bygger vi hållbara team och skapar lönsamhet.  Vi får saker att hända och släpper inte taget innan vi ser resultat.

Vår passion. Vi brinner för att få verksamheter att växa med utgångspunkt från ett högre syfte, sitt varför.

Vår kunskap. Vi är duktiga på värderingsstyrd affärsutveckling. 

Vår omvärld. Vår omvärld behöver fler hållbara verksamheter som bidrar till något större och samtidigt skapa hållbarhet och stabilitet i sin egen affär.

Vår affär. Att hjälpa och leda verksamheter att hitta och förädla sitt varför, bygga starka varumärken och säkerställa lönsamma affärer.


Om Annika

Annika Kvist

Annika är har ett förflutet som PR- och marknadschef inom IT branschen. Hon är i grunden civilekonom och har de senaste åren arbetat som VD och marknads – och affärsutvecklingschef inom olika branscher, nu senaste inom Bonnierkoncernen. Idag driver hon tillsammans med Malin Eldh, Amazing Growth.

Annika är också inspiratör, föreläsare och rådgivare inom området livsstil och hälsa. Hon är författare till boken Healthy Happy Living, som handlar om att bygga hållbarhet i vardagen och göra långsiktiga livsstilsförändringar. Dessutom har lanserat flera digitala onlinekurser inom yoga och livsstil. Hon brinner för att hjälpa såväl individer som verksamheter att hitta sitt varför och utifrån hitta sin fulla potential och bygga sin framtida plattform. Annika sitter också i styrelsen för VD nätverket YPO Sverige.

Läs mer om bok här: https://healthylifebyannika.se

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/annika-kvist-sundequist-1a9a033

Om Malin

Malin har en gedigen erfarenhet av projektledning och affärsutveckling. Hon har också lång erfarenhet av utveckling av kommersiella rättigheter, både på strategisk och operativ nivå. De senaste åren har hennes uppdrag också bestått av mentorskap och rådgivning både på verksamhetsnivå och individuell nivå inom främst sponsring och eventbranschen. 

Malin har sedan 2010 drivit eget bolag med uppdrag för bl.a. ICA, Vasaloppet, World Childhood Foundation, En Svensk Klassiker, Lidingöloppet, Svenska Simförbundet och Svenska Ishockeyförbundet.

Idag arbetar hon tillsammans med Annika med värderingsstyrd affärsutveckling. Utöver det arbetar hon för Blixten & Co och deras nordiska nätverk All Things Live, med uppdraget att starta upp affärsområdet partnersamarbeten. Malin sitter också styrelsen för SES, Sponsrings & Eventsverige. 

LinkedIn:https://www.linkedin.com/in/malin-flink-eldh/