Om oss

Vi är Amazing Growth. Vi hjälper verksamheter och individer att hitta sitt syfte, sitt varför och med utgångspunkt från det bygga hållbara, relevanta och lönsamma affärer. Vi brukar höra att vi ”får det att hända”…

Vår passion. Vi brinner för att få verksamheter och individer att hitta sin kraft och växa.

Vår kunskap. Vi är duktiga på ”att greppa” och förstå ett nuläge och utifrån det stötta verksamheter och individer att hitta ett tydligt varför en riktning framåt med kraft, relevans och lönsamhet.

Vår omvärld. Vår omvärld behöver ställa om för att skapa stabilitet, kraft och en tydlig riktning framåt.

Vår affär. Att hjälpa och leda verksamheter och individer att hitta och förädla sitt varför och bygga lönsamhet, hållbarhet och meningsfullhet.


Om Annika

Annika Kvist

Annika är har ett förflutet som PR- och marknadschef inom IT branschen. Hon är i grunden civilekonom och har de senaste åren arbetat som VD och marknads – och affärsutvecklingschef inom olika branscher, nu senaste inom Bonnierkoncernen. Idag driver hon tillsammans med Malin Eldh, Amazing Growth

Annika är också inspiratör, föreläsare och rådgivare inom området livsstil och hälsa. Hon är författare till boken Healthy Happy Living, som handlar om att bygga hållbarhet i vardagen och göra långsiktiga livsstilsförändringar. Dessutom har lanserat flera digitala onlinekurser inom yoga och livsstil. Hon brinner för att hjälpa såväl individer som verksamheter att hitta sitt varför och utifrån hitta sin fulla potential och bygga sin framtida plattform. Annika sitter också i styrelsen för VD nätverket YPO Sverige.

Läs mer om bok här: https://healthylifebyannika.se

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/annika-kvist-sundequist-1a9a033

Om Malin

Malin har en gedigen erfarenhet av projektledning och affärsutveckling. Hon har också lång erfarenhet av utveckling av kommersiella rättigheter, både på strategisk och operativ nivå. De senaste åren har hennes uppdrag också bestått av mentorskap och rådgivning både på verksamhetsnivå och individuell nivå inom främst sponsring och eventbranschen. 

Malin har sedan 2010 drivit eget bolag med uppdrag för bl.a. ICA, Vasaloppet, World Childhood Foundation, En Svensk Klassiker, Lidingöloppet, Svenska Simförbundet, Svenska Ishockeyförbundet och Blixten & Co/All Things Live.

Idag driver Malin Amazing Growth tillsammans med Annika. Malin sitter också styrelsen för SES, Sponsrings & Eventsverige. 

LinkedIn:https://www.linkedin.com/in/malin-flink-eldh/

Läs Malins krönika hos SES: https://ses.se/kronika-malin-eldh/